Second opinion

Second opinion

Steeds vaker worden slachtoffers van letselschade voor de tweede keer slachtoffer doordat zij via het internet of mooie folders verkeerd terecht zijn gekomen. Slachtoffer word je vaak maar één keer en met certificaten en keurmerken voor advocaten ben je dan niet bekend. Na verloop van tijd merken slachtoffers gelukkig dat er iets niet klopt. Als dit bij u het geval is of als u sowieso eens een ander naar uw zaak wilt laten kijken, aarzel dan niet om geheel vrijblijvend ons een second opinion te vragen.

Rechtsbijstandverzekeraars
Verzekeraars verkopen graag verzekeringen. Hoewel het allemaal in de aan u toegezonden voorwaarden is opgenomen, wordt vaak voor u pas echt duidelijk wat de dekking is als de schade zich heeft voorgedaan en u vraagt om naar eigen keuze en op kosten van de verzekeraar een gespecialiseerd advocaat te willen inschakelen. Rechtsbijstandverzekeraars zoals o.a. ARAG, DAS, SRK en Achmea Rechtsbijstand wijzen er dan op dat zij zelf de uitvoering doen en u niet zomaar naar een advocaat kunt. Dit is onjuist. Met een enkel briefje van ons kunnen wij met behoud van dekking voor eventuele proceskosten voor u aan de slag. In het voortraject dienen immers de redelijke kosten voor rechtsbijstand bovenop uw schade te worden vergoed. Wilt u dus geen genoegen nemen met de vaak veel minder ervaren behandelaar die u krijgt toegewezen van een rechtsbijstandverzekeraar, maar wilt u kiezen voor een gespecialiseerde letselschadeadvocaat, dan kan dat dus. Maakt u nu een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Bindend advies
Mocht u al in een vergevorderd stadium zijn met uw rechtsbijstandverzekeraar en van mening zijn dat men ten onrechte geen redelijke kans op succes aanwezig acht of niet al uw schade weet te verhalen, dan kunt u op basis van de polis een kosteloos bindend advies door ons kantoor laten opstellen. De rechtsbijstandverzekeraar zal bij een blijvend verschil van mening de opdracht aan ons of een andere onafhankelijke advocaat moeten verstrekken en is verplicht dit advies op te volgen. Stuurt u een mailtje en wij geven u aan hoe een en ander in zijn werk gaat.

Rechts afbeelding DLSR

SECOND OPINION

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.