ervaringen-van-slachtoffers

Ervaringen van enkele van onze cliënten

Ik ben blij dat wij een goede eindregeling hebben getroffen. Hier ben ik dhr. Vermeeren en zijn kantoor uiteraard dankbaar voor. Het contact verliep al met al goed en ben tevreden over de dienstverlening die is geleverd. Dank voor jullie geduld en hulp.
anoniem

Wij hebben de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Er werd altijd duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. werd afgehandeld en vragen werden goed beantwoord. Altijd een snelle reactie op vragen en een duidelijke terugkoppeling over het verloop van onze zaak. Wij zijn meer dan tevreden.
Familie

Vanaf het begin met deze zaak voldoende vertrouwen gehad in de aanpak over letselschade.
Fam. De Beer

De dienstverlening hebben wij als heel prettig ervaren. Het vertrouwen in Rob was heel groot. Bedankt Rob voor alles! We kunnen weer verder, zonder jouw hulp had onze toekomst er heel anders uitgezien.
Fam. Blaak

Wij hebben de dienstverlening als heel prettig ervaren. Dat wij snel reactie kregen bij vragen. De onderhandelingen met de tegenpartij hoefden wij gelukkig niet te doen. Zeker in de eerste jaren konden wij het echt niet zelf met herstel. Wij zijn ervan overtuigd dat er zeker een grote meerwaarde is om jullie in te schakelen dan alleen DAS.
Fam. Benton

Zeer professioneel kantoor, nooit een onvriendelijk woord, echt niets op aan te merken dat negatief is. Zeer vriendelijk en geduldige medewerkers, uiterst tevreden met de vriendelijkheid/bekwaamheid/geduld en volharding van mr. Vermeeren. Ik kan dit kantoor/deze advocaat van harte aanbevelen aan iedereen die met letselschade te maken krijgt. Hartelijk dank en complimenten!
Mw. Van Mackelenbergh

Er werd veel begrip getoond en dat stel ik zeer op prijs. Als ik vragen had via de mail of telefonisch dan werden die altijd snel en goed beantwoord. Ik ben goed op de hoogte gehouden van alles wat er werd besproken in mijn zaak. Ik vind dat ik goed ben geholpen en heb geen enkele klacht. Daarom geef ik dit kantoor een 10!
Fam. Dassen

Via internet ben ik bij u terechtgekomen. Heb er geen moment spijt van gehad. U hebt mijn belangen zeer goed behartigd. Ik zou u zeker aanbevelen.
J. Adriaensen

Ik wil jullie hartelijk bedanken dat jullie mijn zaak behartigd hebben. Heb met recht het volste vertrouwen in jullie gehad, waarvoor mijn hartelijke dank.
T. de Vos

Het was een ingewikkelde zaak, die vrij lang heeft geduurd. Maar het heeft tot een goed einde geleid. Ik ben zeer tevreden.
Fam. Van Oosten

Heb het altijd als prettig ervaren, hoewel we slechts 2x persoonlijk met elkaar gesproken hebben. Schriftelijk was het altijd in orde. Ik ben dus tevreden over uw dienstverlening en daar dank ik u en uw medewerkers hartelijk voor.
Fam. Van Zijp

Ik heb de dienstverlening als zeer aangenaam ervaren. Goede uitleg en altijd op de hoogte gehouden van de verwikkelingen. Als je iets niet begreep, kon je opbellen voor uitleg. Beide advocaten waren prettig in de omgang. In het begin van mijn zaak had ik een andere advocaat, maar zij ging weg en toen kreeg ik mr. Rob Vermeeren. Ik dank u nogmaals voor uw inzet en begrip.
anoniem

Mijn ervaring is zeer positief met Rob Vermeeren en zijn medewerkers. Ik ben altijd goed geholpen en altijd met de intentie mij te helpen. Mijn dank daarvoor.
M. de Jong

Na al die jaren zijn wij tevreden over hoe de zaak is behandeld en gegaan. Bedankt voor jullie medewerking.
Familie Van Mook

Ik heb uw dienstverlening als prettig ervaren. Het waren voor mij vijf spannende jaren en heb vaak gedacht ermee te stoppen. Rob heeft zeer goed geadviseerd en het eindresultaat was voldoende.
N. van der Velden

Bij dezen willen wij De Letselschade Raetsman bedanken met de inspanningen om tot het verkregen resultaat te komen.
Familie Van Workum

Ben altijd goed geholpen. Ook altijd gelijk een antwoord. Was erg fijn! Heb eerst een andere advocaat gehad, maar na genoeg te horen over jullie (positief), heb ik de stap genomen om naar jullie te gaan. Ben blij dat ik dit heb gedaan!! Nogmaals bedankt!
C. Schepers

De dienstverlening is door mij als zeer goed ervaren. Grote complimenten voor de heer Vermeeren en zijn team.
M. Ebben

Ik heb de dienstverlening als zeer goed ervaren en kon altijd bij één van de ondersteuners terecht. Zeker een aanrader bij letselschade.
Fam. Sohilait

Ik ben heel tevreden over jullie. Bedankt voor de goede hulp.
Fam. Damen

Dienstverlening als positief ervaren. Na een eerste bezoek aan kantoor is de communicatie voornamelijk per e-mail verlopen.
M. Nieuwkerk

Ik heb jullie dienstverlening als erg prettig ervaren. Als ik vragen had of er waren onduidelijkheden, dan kon ik altijd bellen en waren jullie altijd vriendelijk aan de telefoon, heel erg begripvol en behulpzaam. Ik ben blij dat ik u als advocaat had. Ik raad iedereen jullie aan. Ik heb altijd vertrouwen in jullie gehad.
Mevrouw Yousfi

De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.
J.W. van de Werken

Fijne hulp en contact al die jaren.
F. Vlasman

Rob heeft alle jaren veel moeite in deze zaak gestoken en zijn uiterste best gedaan in mijn voordeel tot een goed resultaat te komen. Daarvoor mijn hartelijke dank!
Fam. Talboom

Het contact verliep tot volle tevredenheid, met het beoogde resultaat. Dank voor uw bemiddeling. Een Limburgse vlaai heb ik ooit beloofd, die komt eraan.
De heer Claassens

Ik ben zeer tevreden over Rob Vermeeren. In de donkere moeilijke periode heeft hij mij super bijgestaan. Had het niet aangekund zonder hem. Echt top service en kwaliteiten. Zeker een aanrader.
Familie el Kharroubi

Daar zijn maar een paar woorden voor nodig, zoals; heel goed en geweldig en zeker de mensen waar u mee samenwerkt. OCA en Pandora niet te vergeten, uzelf als advocaat en uw voltallige personeel. Hartelijk dank voor deze samenwerking.
Fam. Van Gorp

Het was de eerste keer dat ik een advocaat moest raadplegen -en uiteraard hoop ik dat dit de laatste keer was- wat een interessante ervaring is geweest. Vriendelijk, duidelijk en redelijk snel.
Fam. V.d. Meer

Ik heb de dienstverlening als goed ervaren. Via mijn schoonzus ben ik verwezen naar De Letselschade Raetsman. Ik voelde mij door de letselschadeadvocaat gehoord en serieus genomen. Alles werd gelijk in werking gezet. Er werd mij veel werk uit handen genomen en ik had ook alle vertrouwen op een goede afwikkeling. Wanneer zaken niet duidelijk waren, kon ik altijd contact opnemen. Ook het gesprek tussen de heer Vermeeren en de tegenpartij verliep goed. Voor mij was het een positieve ervaring. Dankuwel voor uw inzet.
Fam. Odijk

Gedurende de afgelopen jaren heeft Rob Vermeeren ons zeer goed met raad en daad ter zijde gestaan inzake de afhandeling van de gevolgen van het ongeval. Wij vinden nog steeds dat wij destijds een goede keuze gemaakt hebben om in plaats van onze rechtsbijstandverzekering, Rob Vermeeren als letselschadeadvocaat te nemen. Ook telefonisch zijn wij altijd prettig en goed behandeld.
Fam. Janssen

De ervaringen met uw medewerkers en de advocaat waren uitstekend. Mijn mening over De Letselschade Raetsman is zeer positief.
Fam. Kalkman

De inspanning die u heeft geleverd om de zaak begrijpelijk te maken, hebben wij als prettig ervaren. Evenals de regelmatige correspondentie over de zaak en de respectvolle behandeling.
Fam. Maas

Het viel ons op dat wij altijd zo zakelijk vriendelijk te woord werden gestaan! De dienstverlening vonden wij altijd geweldig. Bedankt voor de goede hulp.
Fam. Graus

Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor hetgeen er voor ons is gedaan. De brieven, emails en telefonische contacten waren altijd duidelijk. Ik zal De Letselschade Raetsman zeker aanbevelen mocht iemand een letselschadeadvocaat nodig hebben.
Fam. Klik

De samenwerking met mr. Vermeeren hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij was altijd bereikbaar, daarvoor willen wij hem bedanken.
Fam. Becovic

De zaak is goed begeleid. Ik ben zeer tevreden!
Fam. Vossenaar

Mijn vragen zijn altijd goed beantwoord. Ik ben goed behandeld en kon altijd telefonisch contact opnemen om mijn vragen te stellen.
Fam. Roks

Het team van De Letselschade Raetsman heeft altijd goed naar ons geluisterd en zich voor 100% ingezet! Dank hiervoor.
Fam. Zaal

Rob heeft mij zeer goed geholpen. Het contact verliep vrijwel altijd via de mail. Bij vragen of opmerkingen kon ik een snelle reactie verwachten en dit vond ik erg fijn. Hij stelde mij op de hoogte van de voortgang in mijn zaak. Ik ben erg tevreden!
Mw. Foti

Mijn vrouw en ik hebben de samenwerking met uw bureau als zeer prettig ervaren. Een welverdiende 10 voor uw personeel. Wij willen jullie via deze weg bedanken voor de correcte afwerking van onze zaak.
Fam. Maas

Wij hebben uw dienstverlening als zeer prettig ervaren en waarderen deze met een 8.
Fam. Verschuren

 Ik wil de heer Vermeeren en zijn team hartelijk bedanken voor de steun en het vertrouwen. Ik voelde mij altijd goed ondersteund en dat gaf mij vertrouwen. Een dikke pluim van mij en mijn naasten.
Mw. El Bakali

Gesprekken met de heer Vermeeren verliepen voortreffelijk. Hij heeft een duidelijke mening en heldere standpunten, waardoor ook het eindgesprek met de aansprakelijke verzekeraar prima verliep.
Fam. Karels

Wij bedanken De Letselschade Raetsman zeer hartelijk voor de goede afhandeling van de zaak van onze dochter. Een dikke tien!
Mw. Weelink

Dat wij de afloop van onze zaak als voldoende waarderen, komt niet door de minimale steun vanuit het gerecht. Gelukkig konden wij vertrouwen op de inspanningen van onze letselschadeadvocaat!
Dhr. Van Jaarsveld

Het contact verliep altijd prima en ik voelde me altijd serieus genomen.
Mw. Welberg

Via deze weg wil ik De Letselschade Raetsman bedanken voor de steun tijdens een heel moeilijke periode. Bedankt Rob!
Mw. Deen-Van de Hoeven

De dienstverlening van De Letselschade Raetsman is naar volle tevredenheid verlopen.
Mw. Bollen

De behandeling van mijn zaak werd duidelijk uitgelegd. Ik heb dan ook het vertrouwen dat mijn advocaat zich voor de volle 100% heeft ingezet.
Mw. Akkermans

De afwikkeling van mijn letselschade is door De Letselschade Raetsman zeer correct, professioneel en snel afgehandeld.
Dhr. Coster

Het optreden van De Letselschade Raetsman heeft mij hernieuwd vertrouwen in mijn zaak gegeven, aangezien mijn vorige advocaat er een puinhoop van had gemaakt. Ik zal jullie zeker bij andere mensen aanraden.
Dhr. Buijs

Zowel het contact met de secretaresse als met de advocaat heb ik als professioneel ervaren. Gedurende mijn zaak ben ik steeds voldoende geïnformeerd over de voortgang.
Dhr. Boudazra

Wij zijn erg tevreden over het geleverde resultaat en de service van De Letselschade Raetsman.
Mw. Al-Wahami

Het zijn harde werkers en krachtige doorzetters bij De Letselschade Raetsman, waardoor ik de afloop van mijn zaak als zeer goed kan waarderen.
Mw. Marsilje

De dienstverlening bij De Letselschade Raetsman is gemoedelijk. Op een fijne manier werd mijn zaak behandeld en er is altijd goed geluisterd naar mijn vragen.
Dhr. De Jong

Rechts afbeelding DLSR

SLACHTOFFERS

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.