Ervaringen van Partners

Ervaringen van enkele van onze partners

Hartpatiënten Nederland
Het is voor onze leden prettig te weten dat als het nodig is, gebruik kan worden gemaakt van de beste juristen op gezondheidsrechtelijk vlak. De Letselschade Raetsman hoort daar zeker bij!
Jan van Overveld – Voorzitter

Psytrec
Dat De Letselschade Raetsman op ons pad gekomen is, is geen toeval. We hebben beide te maken met getraumatiseerde mensen, die een specifieke gespecialiseerde aanpak verdienen om ook op psychisch vlak weer verder te kunnen.
Drs. Sjef Berendsen

Fys’Optima
We zien dagelijks dat mensen verkeerd terechtkomen en zijn dan ook blij te kunnen verwijzen naar een goede partij als De Letselschade Raetsman.
Drs. Robert Versteegh – Directeur

SCG
Na een ernstig trauma ervoor zorgen dat je de regie als slachtoffer weer in handen krijgt, is een gezamenlijk streven van De Letselschade Raetsman en SCG. Met onze manier van coachen kunnen we het verschil maken.
Drs. Regi Melcherts – Strategisch Coach en Groep

OCA
De persoonlijke aanpak die wij en onze centra nastreven, herkennen we bij de manier van werken bij De Letselschade Raetsman.
Hermine van Schaik – Directeur

Trivium
De Letselschade Raetsman en Trivium vullen elkaar goed aan. Ieder vanuit de eigen deskundigheid met als centraal doel het slachtoffer van de letselschade weer zoveel mogelijk terug te brengen naar de situatie van vóór het ongeval.
Linda Renders – Directeur

van Altena & de Jongh bedrijfsartsen
Als groep van samenwerkende arbo-artsen zorgen we samen met De Letselschade Raetsman ervoor dat mensen de juiste medische begeleiding krijgen bij het oppakken van hun werk.
Dr. Pieter de Jongh – Directeur en arbo-arts

Otto Bock
De samenwerking met De Letselschade Raetsman zorgt ervoor dat het gemakkelijker wordt voor slachtoffers om de meest optimale oplossing op maat te krijgen als het gaat om mobiliteit.
Drs. Huub Doomen – Directeur

Expertise Human Capital
Goede juridische begeleiding bij het overleg met aansprakelijke verzekeraars is noodzakelijk voor het behoud van en het terugbrengen naar werk van slachtoffers en daarmee hebben we een uitstekende partner in De Letselschade Raetsman gevonden.
Joop Schrok – Directeur

Pronk Ergo
Het is prettig met zo’n betrokken advocatenkantoor te kunnen samenwerken.
Jeroen Ramesdonk – Directeur

Rechts afbeelding DLSR

PARTNERS

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.