Letselschade Academy

De Letselschade Academy:

praktijkgerichte cursussen

De Letselschade Academy is onderdeel van de stichting LetselschadeNEWS en is een initiatief van Rob Vermeeren. De Academy heeft als doel meer praktijkgerichte cursussen en workshops te organiseren tegen een betaalbare prijs. Werken met letselschadeslachtoffers vraagt veel van de communicatieve- en organisatorische vaardigheden van een professional. Het aanbod van De Letselschade Academy speelt hierop in.

Symposium
Naast het reguliere cursusprogramma organiseert De Letselschade Academy een jaarlijks terugkerend symposium over letselschade en mediation, waarbij een actueel thema binnen dit onderwerp het uitgangspunt is. Deze dag wordt de afgelopen jaren door de deelnemers gewaardeerd met een dikke 8.

Doelgroep
Het cursus- en workshopaanbod is bedoeld voor letselschadeadvocaten, -juristen, -experts, schaderegelaars, hulpverleners en ondersteunend personeel werkzaam binnen de branche. Zaak is te blijven leren door vanuit verschillende perspectieven bestaande zaken uitgelegd te krijgen, maar ook zaken voor het voetlicht krijgen om het nog beter te doen.

Locatie
De Letselschade Academy is gevestigd in Breda, maar het cursus- en workshopaanbod wordt verzorgd op een congreslocatie in het centraal gelegen Houten, hetgeen ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Voor het programma klikt u hier. De Letselschade Academy verwelkomt u graag voor een inspirerende en leerzame ervaring in een prettige sfeer met gelijkgestemden.

dla.1

Rechts afbeelding DLSR

LETSELSCHADE ACADEMY

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.