Letselschade Academy

De Letselschade Academy:

praktijkgerichte cursussen

De Letselschade Academy is onderdeel van stichting LetselschadeNEWS en is een initiatief van letselschade advocaat Rob Vermeeren. De Academy heeft als doel meer praktijkgerichte cursussen en workshops te organiseren tegen kostprijs. Rob Vermeeren weet met zijn meer dan 25 jaar ervaring welke kennis en vaardigheden van een professional onderhoud behoeven.

Doelgroep
Het cursus- en workshopaanbod is bedoeld voor letselschadeadvocaten, -juristen, -experts, schaderegelaars, hulpverleners en ondersteunend personeel werkzaam binnen de branche. Ook is er een speciale cursus waarmee de niet-jurist of beginnend jurist wordt ingeleid in de praktijk en het recht van letselschade. Zaak is te blijven leren door vanuit verschillende perspectieven bestaande zaken uitgelegd te krijgen, maar ook innovatieve zaken of methodieken voor het voetlicht krijgen om het nog beter te doen.

Locatie
De Letselschade Academy is gevestigd in Breda, maar het cursus- en workshopaanbod gebruikt ook congreslocaties in Utrecht en Rotterdam. Alle goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het programma klikt u hier. De Letselschade Academy verwelkomt u graag voor een inspirerende en leerzame ervaring in een prettige sfeer met gelijkgestemden.

dla.1

Rechts afbeelding DLSR

LETSELSCHADE ACADEMY

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.