kosten

De aansprakelijke verzekeraar betaalt

 

Het is een misverstand dat letselschadeslachtoffers hoge bedragen moeten betalen voor rechtshulp. Wanneer u een gecertificeerd letselschade advocaat als De Letselschade Raetsman inschakelt, komen uw redelijke juridische kosten namelijk bovenop de claim die u indient bij de aansprakelijke verzekeraar en dienen dus ook door deze partij te worden betaald.

100% voor u
Een ander misverstand is dat u, als letselschadeslachtoffer, een deel van de uitgekeerde schadevergoeding moet afstaan. In tegenstelling tot diverse (niet-gecertificeerde) bureaus staat u bij De Letselschade Raetsman in principe niets van uw vergoeding af. De uitgekeerde schadevergoeding komt u immers bij volledige aansprakelijkheid voor de volle 100 procent toe!

No cure no pay
alleen onder strikte keurmerkvoorwaarden

Het principe no cure no pay is komen overwaaien uit Amerika, waar niets is geregeld over de kosten van de advocaat. In Nederland is dit bij wet wel duidelijk geregeld. Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we kunnen u met één telefoontje vertellen of ook in uw schadegeval de kosten van gespecialiseerde juridische begeleiding worden vergoed.

Toetsing NOvA
Is het in een uitzonderlijk geval toch zinvol om een no-cure-no-pay-afspraak te maken, dan valt deze bij De Letselschade Raetsman onder de strenge toetsing en controle van de Nederlandse Orde van Advocaten. Met name is gelet op uw belang. Dit vaak in tegenstelling tot no-cure-no-pay-afspraken bij niet-advocaten.

Rechtsbijstandverzekering
Overigens, wanneer u een rechtsbijstandverzekering hebt, dienen zij de juridische kosten te dekken. De Letselschade Raetsman zorgt voor behoud van procesdekking en declareert de kosten bij de tegenpartij. Een second opinion kunt u op grond van de geschillenregeling altijd op kosten van de rechtsbijstandverzekeraar door ons laten uitvoeren. U ontvangt dan een voor de verzekeraar bindend advies.

Rechts afbeelding DLSR

KOSTEN

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.