Letselschadejurist

Vacature | Letselschadejurist

Samen met een team van een advocaat, drie letselschadejuristen en twee juridisch secretaresses, zorg jij ervoor dat onze cliënten zich kunnen concentreren op hun herstel als gevolg van een ongeval. Gedurende het gehele traject staan wij ze bij met raad en daad op juridisch vlak. Dat betekent onder andere erkenning van het recht op schadevergoeding en zorgen voor de vooruitbetaling hiervan, zodat onze cliënten financieel zo min mogelijk hinder ondervinden van het opgelopen letsel. Indien nodig wordt gezorgd voor hulp in de huishouding, het opstarten van een re-integratietraject en medische advisering om mogelijke toekomstige complicaties in beeld te krijgen.

Werkzaamheden
Als letselschadejurist werk je intensief samen met de letselschadeadvocaten met betrekking tot voortgangsbewaking en verricht je juridisch inhoudelijke ondersteunende werkzaamheden. Kennis(vergaring) van relevante wetgeving en jurisprudentie is een vereiste.

De meest geschikte kandidaat
– heeft een afgeronde opleiding HBO Rechten of WO Rechten;
– heeft minimaal anderhalf tot twee jaar praktijkervaring met zelfstandige dossierbehandeling binnen een letselschadepraktijk;
– kan zich inleven in de situatie van mensen die letsel hebben opgelopen;
– heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid;
– heeft een goed analytisch vermogen;
– heeft een dienstverlenende instelling en
– vindt het werken op de achtergrond geen probleem.

Wij bieden
– prettige werkomstandigheden;
– inspirerende werksfeer;
– specifieke opleiding;
– doorgroei naar interesse.

Ben je geïnteresseerd?
Mail je brief met motivatie en CV naar verhees@dlsr-breda.nl of bel voor meer informatie naar Floor Verhees, 076-5302539.

Rechts afbeelding DLSR

Vacature | Letselschadejurist

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.