Letselschadejurist

Vacature | Letselschadejurist

De Letselschade Raetsman bestaat uit een team van nu zes personen aangestuurd door letselschadeadvocaat mr. Rob Vermeeren. De meer dan 25 jaar ervaring maakt dat op een hoog kwalitatief niveau zeer gespecialiseerde juridische bijstand wordt verleend. Rob Vermeeren staat bekend als oplossingsgericht, maar procedeert ook als dat moet. Daarbij gaat hij het opzoeken, maar ook het verleggen van grenzen, niet uit de weg. Zo strijd hij al enige jaren voor een betere methode voor de waardering van smartengeld. Rob Vermeeren wordt nu ondersteund door twee letselschadejuristen, twee juridisch secretaresses en een officemanager. Binnenkort ontstaat ruimte voor een nieuwe letselschadejurist. Als letselschadejurist zorg jij er mede voor dat onze cliënten zich kunnen concentreren op hun herstel als gevolg van een ongeval. Bijstaan met raad en daad op juridisch vlak betekent onder andere het verkrijgen van erkenning van het recht op schadevergoeding en zorgen voor de vooruitbetaling hiervan, zodat cliënten financieel zo min mogelijk hinder ondervinden van het opgelopen letsel. Indien nodig wordt gezorgd voor hulp in de huishouding, het opstarten van een re-integratietraject en medische advisering om mogelijke toekomstige complicaties in beeld in te krijgen.

Werkzaamheden
Als letselschadejurist werk je intensief samen met de letselschadeadvocaat met betrekking tot voortgangsbewaking en verricht je juridisch inhoudelijke ondersteunende werkzaamheden. Kennis(vergaring) van relevante wetgeving en jurisprudentie is een vereiste.

De meest geschikte kandidaat
– heeft een afgeronde opleiding HBO Rechten of WO Rechten;
– heeft minimaal anderhalf tot twee jaar praktijkervaring binnen een letselschadepraktijk;
– kan zich inleven in de situatie van mensen die letsel hebben opgelopen;
– heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid;
– heeft een goed analytisch vermogen;
– heeft een dienstverlenende instelling en
– vindt het werken op de achtergrond geen probleem.

Wij bieden
– prettige werkomstandigheden;
– inspirerende werksfeer;
– specifieke opleiding;
– doorgroei naar interesse.

Ben je geïnteresseerd?
Mail je brief met motivatie en CV naar verhees@dlsr-breda.nl of bel voor meer informatie naar Floor Verhees, 076-5302539.

Rechts afbeelding DLSR

Vacature | Letselschadejurist

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.