Juridisch assistent Letselschade

Vacature | Juridisch assistent Letselschade

De Letselschade Raetsman bestaat uit een team van nu zes personen aangestuurd door letselschadeadvocaat mr. Rob Vermeeren. De meer dan 25 jaar ervaring maakt dat op een hoog kwalitatief niveau zeer gespecialiseerde juridische bijstand wordt verleend. Rob Vermeeren staat bekend als oplossingsgericht, maar procedeert ook als dat moet. Daarbij gaat hij het opzoeken, maar ook het verleggen van grenzen, niet uit de weg. Zo strijd hij al enige jaren voor een betere methode voor de waardering van smartengeld. Rob Vermeeren wordt nu ondersteund door twee letselschadejuristen, twee juridisch secretaresses en een officemanager. Binnenkort ontstaat ruimte voor een juridisch assistent letselschade. Als juridisch assistent letselschade zorg jij er mede voor dat onze cliënten zich kunnen concentreren op hun herstel als gevolg van een ongeval. Bijstaan met raad en daad op juridisch vlak betekent onder andere het verkrijgen van erkenning van het recht op schadevergoeding en zorgen voor de vooruitbetaling hiervan, zodat cliënten financieel zo min mogelijk hinder ondervinden van het opgelopen letsel. Indien nodig wordt gezorgd voor hulp in de huishouding, het opstarten van een re-integratietraject en medische advisering om mogelijke toekomstige complicaties in beeld in te krijgen.

Werkzaamheden
Als juridisch assistent Letselschade ondersteun je de behandelend letselschadeadvocaat en de letselschadejuristen als aanspreekpunt voor cliënten en bij de correspondentie, het bijhouden van de schadestaten en gericht dossieronderzoek ten behoeve van het maken van correspondentie of processtukken. Voor deze functie ligt de nadruk op samenwerken in het team met als doel tot een goede schaderegeling te komen voor de cliënt.

De meest geschikte kandidate
– is in bezit van een Havo diploma;
– is in bezit van een MBO diploma juridisch secretaresse, niveau 4;
– heeft 1 tot 2 jaar ervaring als ondersteuner in de letselschadepraktijk;
– heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– heeft kennis van Word en Excel;
– heeft een goed gezond verstand;
– kan zich inleven in de situatie van mensen die letsel hebben opgelopen;
– heeft gevoel voor rechtvaardigheid, is accuraat en representatief;
– wil graag werken in een ondersteunende functie en
– heeft een dienstverlenende instelling.

Wij bieden
– prettige werkomstandigheden;
– inspirerende werksfeer en
– doorgroei naar interesse.

Ben je geïnteresseerd?
E-mail je motivatiebrief met foto en CV naar verhees@dlsr-breda.nl of bel voor meer informatie naar Floor Verhees, tel: 076 – 530 25 39.

Rechts afbeelding DLSR

Vacature | Juridisch assistent Letselschade

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.