Advocaat-medewerker letselschade

Vacature | Advocaat-medewerker letselschade

Een team van twee advocaten, een letselschadejurist, twee juridisch secretaresses en twee ondersteuners zorgt ervoor dat onze cliënten zich kunnen concentreren op hun herstel als gevolg van onder andere een ongeval. Onze advocaten procederen als dat nodig is, maar zijn daarnaast ook gericht op het herstel van het slachtoffer. Vandaar het initiatief vanuit onze organisatie tot de oprichting van de stichting LetselschadeNEWS, met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van de letselschaderegeling. Uitgangspunten zijn daarbij de wensen en verlangens van het slachtoffer. Verder wordt gefocust op wat na het hebben opgelopen van letselschade nog mogelijk is en wat er nodig is dit ook daadwerkelijk te bereiken. Voor onze kantoren in Breda en Tilburg zijn wij op zoek naar nieuw talent.

Werkzaamheden
Als advocaat-medewerker ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload en het doen van acquisitie. Alle werkzaamheden en activiteiten in de letselschadedossiers vallen onder eigen verantwoording. Strategie en voortgang worden zelf geïnitieerd en eventueel gedelegeerd aan een eigen ondersteunend juriste en medewerker.

De meest geschikte kandidaat
– heeft een afgeronde WO opleiding Rechten;
– afgeronde beroepsopleiding advocatuur;
– (op termijn) Grotius opleiding Personenschade;
– twee jaar ervaring als letselschade jurist met tenminste 500 uren letselschadezaken per jaar;
– mensenkennis en inlevingsvermogen;
– goed ontwikkeld rechtsgevoel;
– onderhandelingsvaardig;
– communicatief en sociaal vaardig;
– een dienstverlenende maar ook zakelijke instelling.

Ben je geïnteresseerd?
Mail je brief met motivatie en CV naar vermeeren@dlsr-breda.nl of bel voor meer informatie naar Rob Vermeeren, 076-5302535.

Rechts afbeelding DLSR

Vacature | advocaat-medewerker letselschade

Midden rechts
Hand vasthouden

Kosteloos advies op 10 locaties in Brabant en Zeeland.